CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Drespre echipa Xtreme Riders

Punem pasiune in ceea ce facem

Suntem o echipă pasionată, alcătuită din entuziaști ai sporturilor extreme, cu o pasiune comună pentru ciclism, kitesurfing și snowboarding. Fiecare membru aduce la masă o combinație unică de experiență și cunoștințe, fiind gata să te ghideze cu sfaturi experte și recomandări personalizate. Ne mândrim cu un angajament față de calitate și un spirit de echipă puternic, care se reflectă în fiecare interacțiune cu clienții noștri. Cu noi, vei descoperi mai mult decât un magazin – vei fi primit în comunitatea noastră de pasionați, unde experiența și profesionalismul se întâlnesc într-o atmosferă prietenoasă și dinamică. Alătură-te nouă și descoperă energia echipei noastre!

PASIUNE, DEDICARE SI PROFESIONALISM

Despre magazinul nostru

Vizitează-ne în magazinul nostru fizic din București.

Cu o vastă experiență în domeniul sporturilor extreme, magazinul nostru online reprezintă destinația perfectă pentru cei pasionați de aventură. Ne mândrim cu o echipă dedicată și profesioniști în domeniul ciclismului, kitesurfing-ului și snowboarding-ului, gata să îți ofere sfaturi experte și recomandări personalizate. Oferind echipamente de înaltă calitate, provenite de la branduri de top din industrie, ne angajăm să îți furnizăm tot ce ai nevoie pentru a trăi experiențe sportive de neuitat. Cu noi, aventura devine o combinație perfectă între pasiune, calitate și profesionalism!

WORDS ABOUT US

Ce facem noi in timpul liber

DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

We work through every aspect at the planning

2010
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.